Vodoinstalacije

Vodeni svijet

Izvođenje vodoinstalacijskih radova obuhvaća instalaciju nove vodovodne mreže, rekonstrukciju postojeće vodovodne mreže te ugradnju i montažu sanitarija i kupaonske galanterije. S obzirom na to da se vodovodne instalacije uglavnom postavljaju ispod keramičkih pločica, iznimno je važno da se pri tim radovima obave precizna mjerenja i odabere optimalno rješenje za izvedbu, kako naknadno ne bi dolazilo do nepotrebnih troškova izmjene vodoinstalacija te keramičarskih radova.

Tvrtka A-psc, zahvaljujući iskusnom timu radnika koji ulažu sve svoje stručno znanje i vještine kako bi opravdali povjerenje klijenata, obavlja sve vrste vodoinstalacijskih radova – ugradnju vodovodnih instalacija te zamjenu dotrajalih cijevi i vodovodnih sustava, koristeći se materijalima i opremom prema najvišim standardima te željama i potrebama klijenata. Također, obavljamo montažu visokotlačnih i niskotlačnih vodoinstalacija te vanjskih i unutarnjih vodoinstalacija. Izvodimo i montažu sanitarija i renoviranje kupaonskih prostora, pri čemu pratimo najnovije trendove i tehnologije te nudimo inovativna rješenja i savjete.

 

Slobodno nas nazovite i za sve hitne intervencije!

Vodoinstalacije:

  • Vodovod: Vodovodna armatura, slavine, ventili, cijevi PPR i PEHD, press cijevi….
  • Sanitarna oprema: Sanitarije, slavine, kade i tuš kade, kabine, pregradne stijenke, kupaonski namještaj, kupaonska galanterija….