Uređenje dvorišta i okućnica

Svaki je vrt zasebna priča…

Prije nego što krenete uređivati dvorište, nužno je da definirate što biste sve htjeli imati u njemu. Hoće li vam služiti samo za ukras, pa ćete imate puno biljaka i cvijeća, ili želite u njemu provoditi vrijeme, pa ćete postaviti sjenicu, roštilj, ljuljačke, možda bazen. Kada definirate svoj potrebe, tek tada treba krenuti s osmišljavanjem prostora.

Najvažnija stavka prilikom uređenja vrta, uređenja dvorišta ili okućnice je izrada idejne skice. Prije svega, potrebno je izmjeriti područje koje želimo urediti, zatim ucrtati elemente kojima će se urediti zadano područje. Posao treba započeti uređenjem staza i većih elemenata. Projektiranje izgleda dvorišta i okućnica izuzetno je odgovoran posao, pa mu naši stručnjaci u tvrtki A-psc pristupaju iznimno ozbiljno. Pri tome se vodimo iskustvom i kreativnošću, uvažavajući želje klijenata i mogućnosti koje pruža sam prostor. Također, slijedeći trendove u projektiranju i prateći nove materijale, nudimo najbolja i najpovoljnija rješenja kako bismo opravdali povjerenje klijenata.

Kako je uređenje dvorišta i okućnica iznimno zahtjevan i obiman posao, najbolji savjet je da se obratite stručnjacima. Ako želite da vam u tome pomognemo, slobodno nam se javite, a mi ćemo doći k vama i pronaći najbolje rješenje prema vašim željama i mogućnostima.