Unutarnji radovi

Udobnost obiteljskog doma

Unutarnji građevinski radovi obuhvaćaju stolarske, parketarske, soboslikarske, keramičarske i gipserske (pregradne stijene, spušteni stropovi) radove. Tvrtka A-psc nudi sve to prema vašim željama i potrebama. Radove izvodimo kvalitetno i u zadanom roku.

  • Postavljanje pločica – keramičke pločice, zidne i podne, postavljamo na unutarnjim i vanjskim površinama – u kupaonicama, kuhinjama, bazenima, terasama, balkonima. Kao i kod svakog drugog posla, i ovdje je najvažnija priprema. Tako je kod postavljanja pločica najvažnija priprema podloge, koja treba biti ravna i dobro očišćena. Također, prije postavljanja pločica dizajn i raspored treba isplanirati na papiru, naročito ako se misli kombinirati pločice različitih oblika i dizajna. Treba izbjegavati pločice s uzorkom na unutarnjim kutovima, jer će se zbog rezanja izgubiti uzorak, a treba i izbjegavati rezanje pločica na manje od četvrtine, jer je male komada teško pravilno izrezati. Iako naoko jednostavo, postavljanje pločica ustvari krije brojne trikove i dosta toga može poći krivo, pa vam savjetujemo da taj posao prepustite našem A-psc timu iskusnih keramičara.
  • Postavljanje podova – postoji više podjela podova, pa ih tako dijelimo po materijalu (betonski, drveni…), obliku elemenata (parket, brodski pod), po drugim osobinama (topli, vodootporni, otporni na habanje…). Podovi i podne obloge su zbog svog položaja površine koje trpe najviše nepovoljnih utjecaja. Upravo zato moraju biti izrađene od kvalitetnih, zdravih i dugotrajnih materijala. Također, imaju i estetsku važnost u domu, pa je vrlo važno da što dulje zadrže prvobitni izgledNapredak tehnologije omogućuje nam upravo to – novi materijali i nova rješenja pomažu nam da izvodimo kvalitetne i estetski prihvatljive podove, koji se ne mijenjaju pod utjecajem agresivnih mehaničkih utjecaja. Bez obzira na to jeste li se opredijelili za puno drvo ili laminate, pločice ili kamen, dostupne tehnologije omogućuju da dobijete najbolji pod za vaš prostor, u raznim kombinacijama boja i oblika, dugotrajan te otporan na habanje i vlagu.  Uz pomoć iskusnih stručnjaka iz A-psc-a, dođite do savršenog poda za vaš dom.
  • Soboslikarski radovi – su radovi u koje ubrajamo ličenje zidova i stropova te postavljanje dekorativnih elemenata (bordura…), a njima se može riješiti i zaštita od požara te vlage. Prostor u kojem živimo ili radimo ponekad zahtijeva osvježenje i renovaciju, kako bi boravak u njemu bio što ugodniji. Naravno, možda želite u potpunosti promijeniti izgled svog prostora, ukloniti plijesan ili vodene fleke, izravnati neravne plohe ili sanirati tragove oštećenja. Tim soboslikara i ličilaca iz tvrtke A-psc pomoći će vam da učinite svoj prostor potpuno novim te će izaći u susret svakoj vašoj želji i zahtjevu, koristeći se pritom vrhunskim materijalima i tehnikama. Obratite nam se s povjerenjem i sigurni smo da ćete biti zadovoljni našim cijenama, kvalitetom i brzinom izvedenih radova.
  • Postavljanje stolarije – ugradnja stolarije jedan je od važnijih elemenata pri gradnji ili preuređenju objekata, pri čemu se treba držati određenih pravila kako bi stolarija u konačnoj izvedbi bila funkcionalna i dugotrajna. Pravilnom ugradnjom postižemo zvučnu i toplinsku izolaciju te onemogućujemo prodor prašine, vlage ili vode između prozora i zidarskog otvora. Uz klasičnu montažu, stručnjaci u tvrtki A-psc nude i mogućnost RAL montaže, odnosno primjenu najsuvremenijih tehnologija ugradnje fasadne stolarije, kako bi se uštecilju uštede energije i spriječavanja negativnih posljedica pojave vlage. Naši montažeri stolariju ugrađuju stručno i profesinalno, brzo i kvalitetno te vas pozivamo da nam se obratite kako bismo zajedno došli do cilja – dugovječnog i kvalitetnog energetski efikasnog proizvoda.
  • Gipserski radovi – tvrtka A-psc u okviru svojih djelatnosti nudi i usluge izvođenja gipserskih radova (spušteni stropovi, pregradne stijene) u privatnim, poslovnim, javnim i drugim građevinskim objektima različite namjene. Gipserski radovi su moderne građevinske metode, jer predstavljaju sustav koji se lako postavlja, ima odlična svojstva, a i troškovi gradnje nisu previsoki. Gipserski radovi, odnosno spušteni stropovi i pregradni zidovi, osim što imaju dekorativan i estetski karakter, imaju još i niz drugih prednosti – od funkcionalnosti do toga da suha gradnja odmah omogućuje daljnje radove na zidu (gletanje, bojanje, oblaganje pločicama).