Građevinski radovi

Novi dom za novi početak

Građevinski radovi obuhvaćaju radove na novim građevinama, odnosno novogradnjama, te radove – rekonstrukcije, popravke i održavanje – na postojećim građevinama. U njih spadaju pripremni radovi na gradilištima, gradnja objekata, postavljanje instalacija, hidroizolacija, završni građevinski radovi, uređenje dvorišta i okućnice i slično.

Tvrtka A-psc izvodi sve vrste građevinskih radova – gradnje, adaptacije, popravke, rekonstrukcije. Koristimo se najboljim materijalima i nudimo vam uvijek najbolja rješenja za vaše prostore i potrebe. Uz to, pratimo promjene na tržištu – nove materijale i novosti u građevinarstvu. Imamo tim profesionalaca koji imaju značajno iskustvo u poslu na brojnim projektima na terenu. Poslove završavamo kvalitetno, u roku i u skladu sa zakonskim regulativama i standardima.

Izvodimo sljedeće radove:

  • Građevinski radovi – zemljani radovi, betonski i armirano – betonski, zidarski, tesarski, fasaderski, limarski, bravarski, krovopokrivački, uređenje okućnica
  • Instalaterski radovi – vodovod i kanalizacija, centralno grijanje, plinska instalacija, klimatizacija, elektroinstalaterski radovi
  • Završni radovi – stolarski, parketarski, soboslikarski, keramičarski, gipserski (pregradne stijene, spušteni stropovi)

Na kraju, zašto izabrati nas?

Zato što imamo dugogodišnje iskustvo na brojnim projektima i niz zadovoljnih klijenata, koji nam se često vraćaju za nove projekte. Zato što radimo na teritoriju cijele Hrvatske. Zato što imamo sav potreban alat i stručnjake, koji će urediti vaš dom na obostrano zadovoljstvo. Zato što imamo povoljne cijene te vam nudimo kvaltetu, brzinu i dugovječnost izvedenih radova.